Indicele glicemic principii de alimentație sănătoasă

Indicele glicemic (IG) dieta-este un mod sigur de a pierde in greutate. Este toată lumea poate urmări cu ușurință și sănătos mod de a manca. Indicele glicemic-dietei nu este numai pierderea în greutate, dar, de zi cu zi, o alimentație sănătoasă, destinate pentru utilizare și ușor pentru a menține și de mod. GI dieta stabil nivelul de zahăr din sânge, pentru a vă asigura că aceasta este o dieta pentru diabetici o dieta, de asemenea, egyeben.

 

Indicele glicemic aplicarea în practică


Indicele glicemic produse alimentare-aceasta este o caracteristică importantă, care este de la 0 la 100 o serie de caracteristici pe baza de cât de bine și cât de repede pentru a ridica nivelul de glucoză în sânge. Mai mult de ridicare a nivelului de glucoză în sânge, provocate de produse alimentare, cu atât este mai mare indicele glicemic.

Este important de știut că doar de indicele glicemic al alimentelor, că un număr considerabil de carbohidrati, care le conțin, în timp ce nivelul de glucoză în sânge, de digestie de glucide apar în zahăr ridica. Din aceasta cauza, masă indicii, de obicei, nu sunt incluse în compoziția de carne, pește, brânză și ouă.

Mancarea este mai mare indicele glicemic, mai sublim nivelul de glucoză în sânge, pe care organismul o creștere a producției de insulină cu ajutorul react, puteți să-l controla. Semnificativ producția de insulină, după ce nivelul de zahăr din sânge scade brusc înapoi la fluctuațiile nivelului de zahăr în sânge provoacă.

Repeta de glucoză în sânge în curând foamea va face, din nou repet manca la constrângerea, și cercul vicios continuă, că rapid de grăsime. În ingadózó de zahăr în sânge, obezitatea la multe probleme de sănătate sunt, de asemenea, o sursă, în special, boli de inima și vasele de sânge, precum și diabet zaharat.

Alimente cele mai multe 0 și 100 între indicele glicemic ploaie și 100 indice glicemic de glucoză (zahăr de struguri) valoarea GI. Unele alimente, cum ar fi: uscate, curmale sau anumite zahăr, chiar și de 100 de valoare a depășit un pic.
În funcție de indicele glicemic

Indicele glicemic manca o multime de factori, așa că am pur și simplu test poate fi specificat. KI, în primul rând, în produsele alimentare conținutul de carbohidrați și de compoziție glucide depinde de proteine, grăsimi, fibre și mulți alți factori va afecta. De aceea, poate, o mulțime de produse alimentare, în caz că, deși foarte mulți carbohidrați conține, dar este încă relativ scăzut de la GI-

Cum se obține indicele glicemic scăzut în dieta

În multe cazuri, produsele alimentare, există atât de puțini carbohidrați conține el sau alimente din cauza naturii de astfel de motive, care nu dau indicele glicemic pentru a determina cât de mult indicele glicemic al alimentelor, nu se știe.

Ce se întâmplă dacă indicele glicemic al produsului nu este specificat,
Dacă indicele glicemic al produsului nu știu, dar aș dori câteva sfaturi pentru a obține un impact asupra nivelului de zahăr din sânge, mai întâi, încercați alte produse similare pe baza de clasificare unul dintr-un grup de tulburări. Dacă nu este posibil, este de natura de alimentare, de varietate, de asemenea. raportul dintre substanțe nutritive pe baza devizului știm că aproximativ la ce grup fac parte.

Mancarea mai multe proteine, grăsimi și fibre pe care le conține (chiar și cu un conținut relativ ridicat de carbohidrati), o valoare mai mică GI, deoarece acestea incetinesc absorbtia de carbohidrati. Mâncarea este, cu toate acestea, că o mulțime de carbohidrati, dar un pic de proteine, grăsimi și fibre, conține o probabilitate mare că de mare GI de grup vor aparține.

Clasificare pentru a vă ajuta să puteți utiliza următoarele tabele de KI. Zero, respectiv. foarte scăzut indicele glicemic al alimentelor de valoarea de. Carne, pește, ciuperci, brânză, unt, grasimi, ulei, oua, alcool, cele mai multe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *