Indicele glicemic nutriție sfaturi

Indicele glicemic, dieta noastre, în cele mai multe, în indice glicemic scăzut (0-55), puterea de a colecta, și aceste este doar ușor și încet ridica nivelul de zahăr din sânge. Lentă și o ușoară creștere a concentrației de glucoză în sânge, din cauza emergente sentiment de sațietate pentru o lungă perioadă de timp pentru a menține organizarea lanțului de aprovizionare de energie este continuă și stabilă.

 

indicele glicemic, de ce este importantă ?

Indice glicemic mediu (56-69) alimente consuma doar în cantități moderate este recomandat ca aceste produse au un risc crescut de ridica nivelul de zahăr din sânge. Cu un index glicemic mare (70-100), în grupul de produse ar trebui să fie evitate în timpul dietei, dar, cel puțin, să reducă la minimum consumul, iar acest lucru este deja semnificativă și o creștere bruscă a zahărului din sânge și ezitare. De înaltă valoare KI de produse, după consumul de foame în curând să apară, care se repetă și la începutul mesei, ceea ce face o persoană. http://meinlifting.info

Consuma index glicemic, respectiv. cei care sunt realizate din produse alimentare, prin urmare, nivelul de zahăr în sânge de fiecare par nivelul se menține, este posibil pentru a evita brusc o foame de lup, pentru a elimina nivelul de zahăr în funcție și ușor de nutriție sub control.

GI dieta regulate și de sport de utilizat, rapid, cum să scape de excesul de greutate și de viață sănătos canal. GI dieta este o alegere excelentă, deoarece nu numai de dorit de masă corporală pentru a realiza o metodă eficientă, dar și în viața de zi cu consumul de o parte, putem face ceea ce putem face pentru a îmbunătăți sănătatea noastră și modul nostru de greutate la nivelul dorit.
GI dieta sfaturi Termenele de

Corpul sensibilității la insulină în timpul zilei pentru a schimba. Dimineața, respectiv. în dimineața de ore sensibil organism, astfel încât în acest moment al zilei, în orice caz, cu indice glicemic produse recomandate pentru consum, în timp ce un indice glicemic ridicat, era deja după-amiaza și seara de pe tejghea.
Pentru a reduce indicele glicemic al alimentelor

Proteine, grăsimi și toate fibrele încetinesc descompunerea și asimilarea de carbohidrati, mai mare GI produse de aceste componente în proporție de creștere a volumului de sanatoase. Făină albă de produse în loc de a folosi integrale făină și produse. Dúsíthatjuk produsele alimentare, legumele, semințele oleaginoase, sau de a folosi doar o valoare mai mică GI alternative de componente.
Pentru a reduce timpul de gătire, Timp de preparare prin creșterea conținutului de amidon produsele alimentare GI det este în continuă creștere, prin urmare, nivelul de zahar din sange, sporesc efectele. Prin urmare, atunci când cartofi, paste sau orez, pentru a scurta timpul de preparare.

Aceasta este singura modalitate de burtă pentru a pierde in greutate!Mulți au raportat că obezitatea este una dintre cele mai importante probleme de care vrei să scapi. Finalizarea obezitatea abdominală până când nu a fost găsit metoda corectă de alimentare. Problema este, cum stăm?

 

Ce alimente au un indice glicemic ridicat ?

Abdominale obezitate aproape toate de ambele sexe, dar barbatii sunt mult, mult mai important, că există o problemă. Bărbații cea mai mare parte de grăsime de pe abdomen, iar la femei sunt abdomenul și coapsele sunt împărțite între un număr excesiv de grăsime. În medie, un bărbat adult circumferinta talie 102 cm, iar pentru femei este de doar 88 cm – aflați OETI(institutul Național de produse alimentare și de alimentare), un raport.

Mai multe organizații de sănătate, de asemenea, a atras atenția la 100 de deasupra taliei cm circumferinta pericol pentru sănătate, care trebuie să decidă. Cu toate acestea, metodele de multe am pierdut un om, ci prin mai multe utilizări. Pentru mai multe sfaturi vă înscrieți la un curs gratuit de dieta dreapta.

Foarte multe reclame noi vedem că obezitatea este una dintre cele mai bune moduri de a face publicitate, a prezentat în echipamente pentru exerciții. Trebuie să știți că orice mișcare executam orice ajutor cu pierderea in greutate. Aceasta nu este o problemă, pentru că pierderea de masă corporală poate antrenor, dar pe cât de mult eficient.

Din păcate, cele mai multe chiar și de jumătate din ceea ce construiesc aceste anunțuri, deoarece mai multe ore de practică, va trebui să în fiecare zi celui declarat “5 minute”, în loc de a fi. În plus, toate anunț a spus, “vin cu dieta pentru pierderea în greutate”.

Da, aceasta este cheia pierderea de masă corporală nu s-au vândut produsul, dacă în dieta dumneavoastră, că sunteți oferindu-le că acestea sunt mult mai ieftin și se poate lua de undeva. Șase-Pack, avem antrenor, dar mai mare de grăsime în mod eficient dispar. Cea mai comună greșeală în tratamentul obezității abdominale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *